bättre självförtronde.

Sluta jämföra dig med andra. Alla människor, till och med den som du tror är lyckligast har sina saker att brottas med (så är det att vara människa). Jämför dig bara med dig själv! Andras goda självförtroende kan vara en bild dom visar upp.
-Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa alla andras förväntningar. Det finns människor som tillbringar ett helt liv med att försöka tillfredsställa andras behov. Det bästa är att det aldrig är för sent att ändra på det.  Det är bara du som vet vad du är intresserad och inspirerad av. Det är ju ditt liv!
-Var inte rädd för att misslyckas. Att saker och ting går fel är en del av livet. Det gäller bara att lära sig av sina misstag! Och var inte rädd för att säga fel eller göra fel, det händer alla. Ibland måste du försöka ännu en gång för att lyckas. Varje gång något inte blev som du tänkt dig, lär du dig och är en erfarenhet rikare! Intala dig själv att du kommer prestera bättre nästa gång, fokusera på målet och tänk igenom vägen dit.
-Våga säga nej. Att säga nej är något av det vi människor tycker är allra svårast. Vi är rädda för att såra andra människor och uppfattas som kalla. Det är väldigt viktigt att kunna säga ifrån, utan att hitta på massa ursäkter. Ge det verkliga skälet rakt ut, utan att låta otrevlig. Tänk på dig själv och intala dig att du faktiskt inte har tid att göra allting folk ber dig om, i gengäld blir du respekterad som en stark och medveten person. Ett annat bra tips är att först bestämma vad du själv vill och sedan säga nej till resten!
-Tala inför grupp. Vi är så rädda för vad folk ska tycka om oss, kanske vi rodnar eller skakar och tänk om jag säger fel saker? Utgå från att publiken är där för att dom faktiskt vill höra vad du har att säga. Titta din publik i ögonen så behåller du lättare deras koncentration och försök att verka så avslappnad som möjligt. Jag har själv svårt för att prata inför många, tillexempel en redovisning osv.. Men det börjar bli bättre och bättre. Så jag vet hur det känns!
Det var bara några små tips. Jag har världens bästa självförtroende nu för jag har gjort alla mina tusen misstag och lärt mig utav dom! & det är något jag står för! Och det borde ni alla andra också ha, och känna  Tänk positivt så funkar det. Låt aldrig någon trycka ner dig! Och våga säga nej, det är ditt liv.. Inte deras. Du är unik, vi alla är unika på våra egna sätt! Och glöm aldrig att le, det viktigaste av allt. Visa vem du är och att du är stolt över just den du är!♥

RSS 2.0