del 4

Jag vaknar  halv 9 att mamma väcker mig och säger att det är frukost. ”vid 10 ska du pierca dig, sen ska vi ut på stan, måste ju fylla ditt rum med lite skit nu.” så ät mycket nu”

Vid nio kliver jag in i duschen, klär på mig ett par shorts och en svart riding stones tröja. Sminkar mig och fixar till håret.  20 i 10 går vi ner till tatuering butiken några gator ifrån. Innan vi går in genom dörren frågar mamma om jag är säker på detta, jag nickar tvärsäkert och öppnar dörren och kliver in, mamma kommer efter.

”det gjorde inte lika ont som jag trodde att det skulle göra” sa jag när jag och mamma satt och fikade efteråt.  Eller mamma fikade, jag drack bara vatten. Vi gick in i flera olika klädaffärer och det fanns mycket roligare saker att välja på än i Sverige, eller aa. Den lilla byhålan i Sverige man  jag hade råkat hamna i. När vi kom hem bara slängde vi in alla kassarna i lägenheten, och sen slängde vi oss i en taxi och var på väg till något liknade Ikea. Vi kom hem med en massa olika saker, från säng till garderobs inredning, kuddar, matta, skrivbord och ja! Allt som skulle kunnas behövas.  Jag började flytta in på riktigt nu, ställde sängen längst fotoväggen som skulle föreställa en strand med en alldeles rosa lila solnedgång och en palm. Hur nice som helst! Rev av plasten och började bädda, lilla lakan, svarta och lilla kuddar, svart överkast. Supersnyggt! Började montera det som skulle bli mitt skrivbord, en långsmal data skänk i svart lackad, nice nice! Började fixa med garderoben också, satan jävlar, vad stor den var så här i dagsljuset. Det jag hade köpt idag räckte knappt över halva ytan, och om jag hade haft den lilla ”garderoben” jag hade hemma så hade den varit överfylld för länge sedan.  Jag tog en paus, detta kunde vänta till imorgon, eller senare ikväll. Satte mig vid datan, loggade in på fb, nu saknade jag faktiskt mina kompisar. Insåg att jag faktiskt varit rätt taskig mot dem. Dem har ju faktiskt försökt prata med mig, men jag hade bara avblåst dem, dissade, ingonerade . Dem kanske var ändå rätt.. nu kan jag faktiskt snacka med dem! Nu känns allt bra, och jag känner att mitt liv börjar på nytt, jag vill ändå ha kvar mina gamla vänner, det kommer att vara skönt att alltid ha några man kan snacka med, komma till och alltid känna sig välkommen, ska inte en flytt få förstöra våran vänskap fan! Min bästa och nästan enda tjejkompis var inne, jag var inte direkt den som kunde prata känslor med nån, men hon förstog mig ändå. Vi var inte ett dugg lika, utifrån och in. Men ändå hade vi alltid funnits för varandra dem senaste åren.  Hon var mer den tjejiga typen, och jag den killiga. Ibland undrar jag skälv om det blev något fel på mig under förlossningen, jag var inte lik någon av dem tjejerna i min ålder, mera lik killarna faktiskt. På flera sätt. Haha.. jag berätta om hur allt såg ut, och tillsist men absolut inte minst, walk in closthen.  Om man kunde döda via datorn, hade jag ju redan varit död. Hon skulle ut på nån fest och jag sa att jag skulle kolla läget på stranden, och ta några bilder, det hade blivit en fin solnedgång där ute.

Så blev det. Tog med mig kameran och iphonen, hörlurarna. Sa hejdå till mamma sen gick jag ut.                 5 minuter  senare var jag på stranden, solnedgången var hur vacker som hällst, stranden var nästan tom förutom några som surfade och ett gäng tonåringar i som satt runt en liten eld. Strandfest.. jag satte mig mitt i allt och knäppte några bilder. Satt och tänkte, hur allt skulle bli och, längre han jag inte försen en skit snygg kille från dem dära tonåringarna kom och satte breve mig och sa ”hay, what’s up?” hade helt glömt var jag var så fattade inte varför han snackade engelska. Sen kom jag på och svarade (hey, it’s okey, you?”  lite halft efterblivet. Vi satt och snackade i drygt en timme om typ allt möjligt, tills mamma störde med ett sms ”hej, maten är klar om 5, när kmr du hem?” skickade ett snabbt sms tillbaka, ”snart” sa att jag var tvungen att gå. Fick hans nr. kim hette han förresten.

 

 


 

ledsen att det tagit sån lång tid med allt, men har haft fullt upp. skriv gärna en kommenter om  vad ni tycker oså, ska nåt ändras? :D


RSS 2.0